Onyx contactloos betalen sijsteem

De Nayax Onyx accepteert de belangrijke Europese bankpasjes en creditkaarten waaronder Visa, Mastercard en Maestro, ook kan en contactloos worden betaald met de telefoon of horloge

Deze terminal kan in verschillende machines worden ingebouwd met MDB aansluiting maar kunnen ook worden aangesloten op machines die werken met Pulsen

De Nayax maakt verbinding met de servers van Nayax, daarmee houd Nayax bij of de automaat bereikbaar is en naar behoren werkt. Ook kunnen zij automatische updates sturen naar de automaat mocht dat nodig zijn.

Mocht de automaat een volledige maand niet online zijn gekomen dan zal Nayax de klant voor de betreffende maand geen servicefactuur sturen. Nayax gaat er dan vanuit dat je een seizoensdienst aanbiedt of in elk geval gesloten bent geweest. Mocht de automaat slechts 1 keer online zijn geweest dan ontvang je over deze maand gewoon weer de servicefactuur. Als je geen service facturen wilt ontvangen is het dan ook van belang om de Nayax gedurende de hele maand volledig van het stroom af te halen zodat deze geen verbinding meer kan maken met de servers van Nayax. 

De Nayax Onyx is echt alleen geschikt voor contactloos betalingen zonder pincode. In het verleden was het limiet vastgesteld door banken in Nederland tot €25,- dat je zonder pincode contactloos kunt betalen. Vanwege covid is dit nu verhoogd naar €50,- per transactie met een totaal van €100 per dag alvorens je weer een keer een pincode moet invoeren.

 

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen

BeschikbaarheidOp voorraad
SKU
Onyx contactloos betalen sijsteem

Prijs op aanvraag